200 har förlängt säsongskortet
Publicerad: 2020-04-20
Nyhet
Förlängningen av säsongskort öppnade i fredags och vi har redan fått in 200 som har kvar sina platser från förra säsongen. Magnus Johansson var en minut ifrån att vara först att förlänga. – Fanns det ens ett alternativ till att förlänga? Det känns som att det är en del av mig. Djurgårdsfamiljen, säger Magnus om säsongskortet. Förlängningen är öppen till 22 juni och nyköp för medlemmar startar i veckan.

Det var Claes Henriksson som var snabbast att skaffa en förlängning av sitt säsongskort inför den kommande säsongen. Han var inte ensam. Drygt 200 har redan tagit sitt beslut att behålla sin sittplats även nästa säsong. Minuten efter Claes köpte Magnus Johansson två säsongskort. Det var en självklarhet att förlänga enligt Magnus.
– Finns det ens ett alternativ? Jag och min sambo skaffade våra första säsongskort samma säsong som Djurgården åkte ur och har fortsatt sen dess, säger han efter köpet.
– Jag satt och väntade på att förlängningen skulle komma ut. Vad är det nu 160 dagar kvar till första matchen? Det var 165 när jag köpte. Vi har en kalender med nedräkning där hemma, säger Magnus.
Anledningen till att han har säsongskort och är Djurgårdare är enkel – Djurgården är en familj.
– Jag har inget annat ord. Det känns som att det är en del av mig. Djurgårdsfamiljen.

Förlängningen av säsongskort pågår till den 22 juni och under veckan kommer vi öppna upp för medlemmar att göra nyköp av säsongskort.
Vi ses på Hovet allihop – se till att ha din plats klar.

Djurgården Hockey