• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Onsdag Ons 14 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Josefson: "Sjukaste spänsten jag sett"

16 juni 2018 16:00
Nyhet

Jacob Josefson har hunnit bekanta sig med sitt nygamla lag både på Hovet och på Bosön. Han har även hunnit köra is på Stora Mossen inför kommande säsongen.


Sedan Jacob Josefson blev klar för en återkomst i DIF har han hunnit med både fys på Hovet och ett Bosönläger. Känslan är bra och upplägget är ungefär densamma som senast han var i Djurgården, förutom lite mer miljöombyten.

– Det är samma, men nu har vi läger på Bosön i stället för på Hovet. Upplägget känner jag igen. Det är som vanligt vi den här tiden på året, fysträning som gäller. Det gäller att komma i form till säsongsstarten.

På Bosön har han fått bekanta sig med sitt nygamla lag. En hel del spelare har imponerat på Josefson.

– Det känns som att grabbarna kommer vara förberedda till säsongen. Tom Nilsson har sett väldigt stark ut. "Ante" (Andreas Engqvist) också. Sen som många andra nämner, Bergfors och "Hank" (Henrik Eriksson). De är två fysfenomen, bara att ta rygg.

Och tillägger:
– Tom (Nilsson) har den sjukaste spänsten jag någonsin sett.

Förutom fysträning har Josefson varit på Stora Mossen och kört is. Där har han slipat på tekniska detaljer och jobbat in hockeykänslan.
– Jag börjar tycka att det är skönt att köra på somrarna. Det är ändå hockey vi håller på med och kan man utveckla något på sommaren så är det en fördel när säsongen börjar. Sen kommer man in i det snabbare än att man är borta i fyra månader från is.

Vad slipar du på?
– Tekniken och små individuella saker som man inte alltid får in i lagträning. Skridskoteknik och vissa skottmoment. Det är en färskvara så man får aldrig sluta träna på det.