Brodin: "Slutspel det roligaste som finns"
Publicerad: 2018-03-15
Intervju
Daniel Brodin har hunnit med åtta matcher i grundserien sedan sin korsbandsskada i april förra året. Sakta men säkert har formen hittats och nu blickar slutspelssugne Bordin fram emot slutspelet.

Daniel Brodin har tagit ett J18-guld och vunnit finska ligan med Ässät i Finland. Att ett slutspel väntar runt hörnet efter en lång rehabilitering gör att Djurgårdens nummer 34 är lite extra taggad.
– För mig blir det alltid lite speciellt i ett slutspel, som att man lägger in en extra växel. Jag tycker slutspel är det absolut roligaste och personligen försöker jag koppla bort det som varit innan och fokusera på det som komma skall.

Första kvartsfinalen spelas nu på söndag hemma på Hovet. Motståndet är inte klart än men däremot är det klart att Djurgården har hemmafördel både under en kvartsfinal - och en eventuell semifinal - något ett hemmastarkt DIF kan dra nytta av.
– Det kommer vara bra tryck på läktaren och alla vill se oss vinna här. Det ska bli väldigt kul här på söndag, säger Daniel Brodin.

Förutom fokus på hockeyn blev det i dagarna officiellt att paret Brodin (Emilia Brodin spelar i Djurgården Damfotboll) väntar barn som är beräknat till mitten av september.
– Det ska bli riktigt kul och verkligen något nytt, en ny att fokusera på, säger Brodin.

Biljetter till kvartsfinalerna bokar du här

Joel Widerberg