Repris på målkavalkad signerat Djurgården
Publicerad: 2018-10-27
Dam
Det var en trevlig kväll på Hovet när Djurgården tog emot ett av stockholmslagen SDE.

Senast lagen möttes gick matchen i Djurgårdens tecken och returmötet skulle gå i samma spår. DIF tog ledningen tidigt i matchen genom Hanna Olsson och några minuter senare ville Josefin Bouveng också in i matchprotokollet. 2-0 målet i ett fint uppspel mellan Sofie Lundin och målgöraren Bouveng.

I andra perioden klev Josefine Jakobsen fram som testat på spel som back och gav sitt Djurgården 3-0. När det var dags för 4-0 målet var det signerat Isabel Waidacher som i tredje perioden passade på att göra ytterligare två till mål och därmed hattrick.

Slutresultate som blev stabila 7-0 till Djurgården gav tre poäng och gör att vi klättrar en placering i tabellen och ligger nu sexa med 17 poäng.

SVT var på plats för att spana in Ida Boman som för kvällen gjorde sin andra match i SDHL och Djurgårdeströjan. Läs mer om vad Ida tyckte om kvällens match här.

Imorgon är det dags för derby mot AIK på hemmaplan, på Hovet. Nedsläpp 17.00 och för dagen är det entré 11 som gäller med anledning av andra event i området. Vi ses där, mot tre nya poäng!