• Huvudsponsorer

Lundh: "Vi uppskattar stödet på Hovet"

19 september 2017 19:25
Intervju

Forwarden Peppe Lundh laddad för hemmapremiären på torsdag på Hovet mot Malmö.


– Oavsett vad man säger så är det en skillnad på hemmaplan. Framförallt på Hovet där det brukar vara riktigt bra drag. Det blir mer intensitet och det är något som vi uppskattar otroligt mycket, säger Peppe Lundh, inför matchenn på torsdag.

HV71-matchen i lördags har gåtts igenom och bearbetats. Summa summarum är att laget inte är nöjda med sin prestation och vill kräma ut mer mot Malmö. – Ja, vi fick checka alldeles för mycket och fick inte fast puckarna i HV:s zon. De sköljde över oss och hade en del spel mot oss i stället. Vi fick tyvärr baklängesmål direkt efter våra kvitteringar så vi är absolut inte nöjda med matchen.

Just energin av målen framåt fick snabbt bakslag av målen bakåt. Under pågående match ser Peppe Lundh att det är viktigt att fortsätta hitta fokus och ett lugn i spelet i stället för att stressa på upp sig på isen.

  • Man får alltid positiva vibbar när man gör mål och när man släpper in går det åt andra hållet. Men där får man snacka med varandra och hitta ett lugn så att man inte stressar upp sig. Fortsätta köra på under matchen och efter matchen får man analysera vad som gått bra och dåligt.

Biljetter till hemmapremiären Få biljetter kvar på bästa sittplats.
Välj din plats här

Säsongskort
Försäljningen av säsongsbiljetter pågår fortfarande - du väljer det som passar dig bäst här.