Succéhelg i CHL
Publicerad: 2018-09-02
Nyhet
Vi vänder hem med två segrar av två möjliga när CHL drog igång i helgen. Både Trinac och Storhamar slogs tillbaka. Trinec i fredags och Storhamar ikväll.

CHL-turneringen och helgen började på allra bästa sätt. 6-1 blev det borta mot Trinec där Jacob Josefson blev dubbel målskytt. Det blev en ketchureffekt där fyra av målen rasade in under den tredje perioden.
Matchen mot Storhamar under fredagen blev en målmässigt mycket jämnar tillställning. Vi tvingades jaga ikapp ett 0-2 underläge under den tredje perioden. Något som vi också gjorde. Daniel Brodin styrde snyggt in 1-2 efter ett skott av Jesper Pettersson och med minuten kvar grävde Jakob Lilja fram pucken och med en läcker bakom-ryggen-pass friställde han försäsongens målkung Jacob Josefson som nöp in kvitteringen.
Mathcen gick till förlängning och med sekunder kvar kom Marcus Davidsson in i offensiv zon, bromsade bort en back och pricksköt in segerpucken i krysset. Snyggt och välförtjänt.
Nu väntar båda de här lagen den kommande helgen så kom och se våra första tävlingsmatcher på Hovet.