Ikväll väntar Mora borta
Publicerad: 2017-12-26
Nyhet
Julafton är avklarad och vi kan äntligen fokusera på match igen. Mora på bortais är det som står på schemat på annandagen. Ett Mora som varit starka på just hemmaplan den här säsongen. Sex segrar av tolv möjliga är facit.

Vi kommer från en snöplig förlust mot Luleå på hemmaplan senast där vi dominerade spelet fullständigt i stora delar av matchen men en omutlig Lassinanti mellan stolparna stoppade alla 21 skott i bara första perioden. Det blev en straffförlust till slut men nu tittar vi framåt.
Mora kommer från en förlust mot HV71 senast men besegrade Färjestad i matchen innan.Nykomlingarna är inblandade i bottenstriden och är just nu en poäng över kvalgränsen och kommer kriga med allt de har för att hålla sig ovanför just det strecket. De har gjort 62 mål och släppt in 90 stycken. Vi har möts två gånger den här säsongen och har varsin seger, båda på hemmais. Tre matcher den här veckan där vi fortfarande saknar våra JVM-spelare. Mora idag, Linköping på torsdag och sen Malmö hemma på Lördag. Bara att ladda upp för en grym hockeyvecka.
Mora och Linköping ser du på Cmore. Malmö upplevs naturligtvis bäst på plats. Biljetter finns här

Mattias Lönngren