Vi välkomnar ett fortsatt samarbete
Publicerad: 2020-09-11
Nyhet
Vårt samarbete med Stavdal sträcker sig långt tillbaka och vi kan glädjande meddela att vi fortsätter tillsammans under Ramirent/Stavdal. – Vi strävar efter att vara ”Bäst i stan” på alla platser där vi bedriver verksamhet. Det känns därför naturligt för oss att vara allierade med Djurgården Hockey som redan är ”Bäst i stan” men som ständigt strävar mot högre mål, säger Ramirents försäljningschef.

Vi jobbar hela tiden med fokus framåt och då är det glädjande att vi kommer fortsätta vårt samarbete tillsammans med Ramirent/Stavdal även över kommande säsong.
– Stavdal har som bekant en lång historia som partner till Djurgården Hockey. Stavdal är sedan en tid tillbaka en del av Ramirent och när bolaget nu byter namn känns det viktigt att fortsätta vårt engagemang i Djurgården Hockey. Fusionen mellan Ramirent och Stavdal gör oss till Sveriges största maskinuthyrningsföretag. Vi kommer att marknadsföras under namnet Ramirent, men erbjuda expertkompetens inom lift med Ramirents nya affärsområde Stavdal Lift. För våra kunder innebär detta att vi nu kan erbjuda ett bredare och djupare produktsortiment - vilket förhoppningsvis gör oss till en ännu mer attraktiv samarbetspartner, säger Ramirents försäljningschef Stefan Munkhammar.

Vi tackar för förtroendet och vet att vi båda har samma bild av vår placering i Stockholm.
– Vi strävar efter att vara ”Bäst i stan” på alla platser där vi bedriver verksamhet. Det känns därför naturligt för oss att vara allierade med Djurgården Hockey som redan är ”Bäst i stan” men som ständigt strävar mot högre mål, avslutar Stefan Munkhammar.

Djurgården Hockey