• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Äntligen kom "riktiga" debuten för Simon Johansson

20 december 2017 15:55
Nyhet

Djurgårdens nummer 18 i går var Simon Johansson, back i 20-laget, som fick göra A-lagsdebut på riktigt när han noterades för nästan nio minuters speltid.


J20-backen Simon Johansson, 18 år, gjorde igår sin ”riktiga” A-lagsdebut när han fick speltid i segermatchen mot Karlskrona. Tidigare har han spelat 14 sekunder i hemmamatchen mot Växjö i november. I går blev det 8 minuter och 56 sekunders speltid för Simon Johansson - som var på gott humör efter segern. – Det var sjukt kul att få spela. Förra gången jag var uppe blev det bara ett byte nämligen, säger Simon Johansson.

Du såg pigg ut på isen. Är det svårt att hålla tillbaka när man tycker det är så kul? – Det är klart att det blir en kick, längesen man var så här pigg på en match. I början blir det att man nästan vill för mycket. Men man behöver ju inte överarbeta situationerna utan det viktiga är att göra sin grej. Nyman (Stefan Nyman, assisterande tränare) har hjälpt mig mycket med massa detaljer så det har varit skönt.

Vad är du mest nöjd med din insats så här efteråt? – Jag var snabb med pucken och spelade enkelt.

Och lagets insats? – Som lag löste vi det bra när Karlskrona ställde upp och bakade hem. Vi hade en bra fart genom mittzonen och en bra push i båset under matchen.