• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Förlust i premiären trots bombardemang

12 september 2020 19:55
Dam

Det blev inte den säsongsstart som vi hade hoppats på mot SDE under lördagen. Vi var visserligen dominanta i spelet men effektiviteten stod gästerna för. 0-4 trots 53-19 i skott.


Det var en rivstart från vår sida i första perioden där vi tryckte ned gästerna i egen zon stora delar av de första 20 minuterna. Skotten slutade 17-4 i vår favör trots att vi spelade med två spelare mindre vid två tillfällen. De klarade vi av utan större problem men ett skott hade slunkit in mitt i perioden. Det fick inte spelet att ändras utan vi fortsatte att göra det vi skulle på isen – effektiviteten var skillnaden.

Repris i andra
Matchbilden ändrades inte de kommande 20 minuterna utan vi jagade en kvittering och fortsatte komma i bra lägen. Mitt i den pressen kommer en kontring och ett avslut från kanten letar sig n bakom målvakten. Tungt slag för oss sett till spelet och det skulle bli värre. I boxplay släpper vi in ännu ett mål med sex minuter kvar av perioden. Vi avslutar i spel fem mot tre och parkerar i offensiv zon. Vi får in ett skott men det döms bort för hög klubba – det målet hade vi behövt med oss in i tredje.

Sista i tom kasse
Tredje perioden präglades även den av ett mer desperat Djurgården som gjorde allt för att komma in i matchen målmässigt men det var inte vår kväll. Pucken ville helt enkelt inte in målet. Istället händer det som kan hända när vi plockade målvakten för att försöka skapa ännu mer tryck – vi släppte in ett till.
Nu är det bara att ladda om till måndagens derby mot AIK. Spelet finns där vi behöver få upp effektiviteten.