Skoda ny huvudpartner i Djurgården Hockey
Publicerad: 2019-09-13
Partner
I dag har vi den stora glädjen att presentera ett nytt partnerskap. Djurgården Hockey är stolta över att teckna ett avtal med Skoda som blir vår tionde huvudpartner.

Skoda Stockholm är Sveriges största återförsäljare och står för 25 procent av hela Sveriges försäljning av Skoda-bilar.

Företaget säljer årligen 8 000 bilar, både nya och begagnade, samt 26 000 servicetimmar.

Totalt finns fem fullservice-anläggningar i Stockholm och Södertälje.

Nu kan vi med glädje meddela att Skoda sällar sig till vår exklusiva skara av huvudpartners.

– Skoda har under lång tid varit förknippat med hockey. Därför känns det naturligt att vi vill arbeta med Stockholms enda SHL lag, säger Erik Orendy, märkeschef på Skoda Stockholm.

Vilka fördelar finns det genom att synas i idrottssammanhang?

– Detta är en viktig fråga för oss då vi har en stark koppling till idrott i form av både hockey och cykling. Vi vill att alla som har ett idrottshjärta ser oss som det självklara bilvalet. Den effekten har vi sett i våra tidigare idrottsengagemang och vår förhoppning är att vi, genom vårt kommande engagemang i Djurgården Hockey, även når alla djurgårdsfans.

Vad har ni för förväntningar på samarbetet med Djurgården Hockey?

– Förväntningarna är stora. Vi hade aldrig gått in som partner om vi inte sett att vi kan bidra till klubbens utveckling i kombination med att det vidgar vår affär. Vår förväntning är att laget fortsätter att prestera på topp och att vi som Skoda-återförsäljare når nya kunder.

Skoda låter också hälsa att de händer en hel del nytt under 2019.

I höst startar Skoda sin försäljning av företagets första el-bil  e-citigo IV, samt Plugg-in Hybrid Superb IV som de tror starkt på. Skoda kommer också att lansera en helt ny SUV Kamiq som de redan har startat försäljningen av under sensommaren.

Djurgården Hockey