Ingen publik imorgon i avslutningen
Publicerad: 2020-03-11
Nyhet
Vi har mottagit informationen och kommer respektera regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Vi återkommer med mer information om vad detta innebär för dig som följer Djurgården i slutspelet. Morgondagens bortamatch kommer spelas utan publik. Har du redan en biljett så kommer du få ett mail med information om hur du kan få återbetalning.

Regeringen har under onsdagen beslutat om att begränsa publika möten med över 500 deltagare som ett led i Folkhälsomyndighetens förhöjda smittorisk gällande Coronaviruset. Därmed kommer torsdagens matcher att spelas utan publik.
– SHL har följt utvecklingen noga sedan start och följer myndigheternas rekommendationer i frågan. Med lagstiftningen om att begränsa publika evenemang så kommer den sista grundserieomgången under torsdagen ske inför tomma läktare, säger Anders Källström, ordförande SHL.

Du som köpt en biljett direkt via Ticketmaster till morgondagens match mot Frölunda kommer att få ett mail rörande hur din återbetalning går till.

Besked gällande SM-slutspelet i SHL kommer under torsdagen.

Djurgården Hockey