• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

"Vi ska låta dem spela efter våra premisser"

9 december 2017 10:51
Nyhet

Mot Linköping slog Linus Johansson till med en snygg styrning. Ett mål som godkändes efter videogranskning - något Linus inte varit bortskämd med. Två mål har blivit bortdömda tidigare. – Kul att man fick det igenom. Hade de tagit bort det målet hade jag slutat med hockeyn.


Spelet mot Liköping var riktigt bra och det blev änu en seger på hemmais. En del i förklaringen är hur vi dikterar matchbilden.
– Vi ska bygga på det vi hade u mot Linköping. Det var en våra bättre matcher. Just att vi låter dem spela efter våra premisser. Vi lyckas bra med vår stress. Det är ett bra tecken att vi aldrig ger dem tid. Det är deras enda chans att andas ut när de är bakom eget mål. Ju mer burskydd de tar desto bättre spelar vi liksom, säger Linus Johansson.

Han vill se mer av det spelet mot Malmö idag och berömmer sättet som laget spelar för att trötta ut motstådarna.
– Man märker det. När vi spelar vårt spel får de andra det tugt. Vi är väldigt bra runt sargerna och spelar fram och tillbaka tills de blir riktigt trötta och det märker man direkt. Vi är starka, säger han.

Det blev ett mål mot Linköping efter en styrning framför mål. Ett mål som godkändes först efter videogranskning. Det första som godkänts på tre försök för just Linus.
– Kul att man fick det igenom. Hade de tagit bort det målet hade jag slutat med hockeyn.
Ikväll ställs man mot Malmö på bortais inna nKarlskrona kommer på besök den 19 december.