Karoline Pedersen klar för en säsong till
Publicerad: 2019-05-10
Dam
Den norska forwarden kom till Djurgården förra säsongen och nu står det klart att Karoline Pedersen blir kvar även kommande säsong.

Du kom till Djurgården förra säsongen och nu blir du kvar ytterligare en säsong, hur kommer det sig?
– Jag är stolt över att få representera Djurgården ett år till. Här får jag bra förutsättningar så att jag kan ha fokus på att bli bättre. Det har varit en riktig kul säsong och vi kommer komma starkare tillbaka så det känns riktigt bra.

Hur skulle du beskriva in egen prestation förra säsongen?
– Jag kände att min utveckling blev bättre mot slutet av säsongen, men jag vet att jag har mycket mer och ge. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i Djurgården.

Utifrån läktarplats kändes det som att du blev bättre och bättre ju längre säsongen gick, hur ser du på det?
– Jag blev mer van av att spela i den svenska ligan, det går snabbare här jämfört med Norge. En bidragande faktor till min utveckling är att jag har bra väldigt bra lagkamrater som är med på att pusha mig så att jag alltid kan bli bättre.

Vad känner du att du behöver träna på i sommar för att vara redo när säsongen drar igång?
– Det är såklart mycket jag vill bli bättre på. Vi är bra igång med fysträningarna för att vara bäst förberedda tills dess att säsongen börjar. I sommar kommer jag lägga fokus på att bli sanbabre men även på jobba med min klubbteknik och bli starkare med puck.

Djurgården Hockey