Medlemskväll i samband med DIF-FBK
Publicerad: 2017-02-21
Medlemskväll
I samband med matchen mot Färjestad tisdag 21 februari kommer vi uppmärksamma Djurgården Hockeys medlemmar lite extra genom att arrangera en medlemskväll i baren Angelini.

Det här händer i medlemsbaren under kvällen:

– Stureplansgruppen och Djurgården Hockey bjuder på kaffe i Angelini-baren från 17.30.

– Joakim Eriksson kommer och berättar hur en värvning går till och Thomas Johansson pratar om Djurgårdens spelvision. Dessutom är Filip Lundberg och Staffan Holmberg inbjudna för att berätta mer om våra samhällsansvarsprojekt.

– Djurgårdsbutiken finns på plats med fina souvenirerbjudanden enbart för medlemmar.

– Intervjuer med Djurgårdsprofiler i baren för uppladdning inför Djurgården-Färjestad.

– De första trettio på plats i baren får en fin SHL-bok skriven av sportjournalisten och författaren Daniel Enestubbe. Boken består av 30 ntervjuer med sportchefer, klubbdirektörer och hockeyprofiler i landet.

Hur hittar jag till Angelini?

Gå till entré 11 på Hovet, ta trappan vid entrén, gå över förbindelsen till Globen. Därefter ser du baren på högersida.

Erbjudande till medlemmar på plats

– Som medlem har du 30 % på ETT helt köp djurgårdssouvenirer på Hovet och i Djurgårdsbutiken. Ta med giltigt medlemskort eller bekräftelsen på medlemskapet för att ta del av erbjudandena.

40 % rabatt på en djurgårdssouvenir om du blir medlem på plats

– Alla som blir medlemmar under dagen den 21 februari får 40 % på valfri Djurgårdssouvenir i DIF-shopparna på Hovet. OBS: Gäller ej reavaror.

Du kan välja att antingen bli medlem via hemsidan under dagen och skriva ut bekräftelsen för att få ta del av erbjudandet alternativt bli medlem på Hovet i samband med matchen. Här blir du medlem.

För mer information om medlemskap och för att bli medlem på plats kan du besöka Malin Jonasson och Stefan Traav vid baren Angelini innan nedsläpp eller vid entré 13 i periodpauserna.

OBS: Gäller endast i Hovets souvenirshoppar. Inte i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping.

Biljetter

Biljetter till matchen köper du här.

Djurgården Hockey