• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

3-1 i matchen – 3-1 i matcher

12 april 2019 22:47
Nyhet

Vi vann kvällens semifinal med 3-1 och har nu samma siffror i semifinalserien. En seger från final. Idag tog vi tag i matchen från start och för första gången gjorde vi första målet. En ledning vi sen aldrig släppte.


Vi tog tag i taktpinnen i första perioden och även om vi inte var lika dominanta som i Karlstad så gjorde vi mål. Sebastian Strandberg som verkligen är i målform såg till att hålla sig framme på en retur och kunde trycka in ledningsmålet efter 8 minuter. Vår klart farligaste kedja låg bakom de farligaste chanserna igen.
Sen kom matchens delikates. Axel Jonsson Fjällby drar upp pucken i mittzon och dribblar sig förbi en back med en enhandsfint som måste ha känts i handleden. I friläget drar han sig åt vänster om målet och lägger sen en passning över till Mattias Guter som får helt öppet mål och kan lägga in 2-0. Då hade vi spelat 17 minuter och behöll den ledningen till periodpausen.
Andra perioden blev mer av ett ställningskrig där gästerna lyckades äta sig in i matchen – delvis tack vare powerplay där de verkligen etablerade ett tryck. Vi fortsatte att vara farliga och skapade lägen för att göra ytterligare mål men pucken studsade inte får väg i de avgörande lägena.
I tredje skulle pucken studsa helt rätt. Robin Norell går ner och täcker en passning. Han får den mitt på hjälmen och det blir till en perfekt passning till Brodin som får ett friläge och nyper upp 3-0 i krysset.
– Svårt att inte spela bra med den här publiken i ryggen, sa Brodin efter matchen. Publiken jublade, sjöng och dansade hela matchen igenom. Trycket på läktarna höll i sig även trots att vi släppte in en reducering med 11 minuter kvar. Sången gav spelarna energi och vi spelade av matchen bra även om vi backade hem lite. Färjestad fick in en puck till men efter videobedömning så dömdes det bort.