Gå med i Djurgårdens Movember-team!
Publicerad: 2016-11-02

Hela SHL med samtliga 14 klubbar och domarna kommer att delta i Movember Foundations kampanj 2016 för att belysa frågan om mäns hälsa och samlar samtidigt in pengar till forskning och projekt om testikel- och prostatacancer.. Under hela november kommer klubbarna tävla om att samla in mest pengar och få flest registrerade för just sitt team.  

Movember Foundation är världens största rörelse för mäns hälsa. Det som startade med några killar på en bar i Australien 2003 är i dag en global välgörenhetsorganisation över hela världen. Movember Foundations vision är att ha en bestående inverkan på mäns hälsa med målet att pojkar och män ska leva lyckligare, friskare och längre liv. Denna vision arbetar man med att förverkliga genom att stödja forskning och initiativ inom prostata- och testikelcancer, mental ohälsa och fysisk inaktivitet 

Tillsammans med supportrar, familjer, personal, sponsorer och partners vill vi engagera oss och bidra till kampanjen. Djurgårdens movemberkapten kommer att vara Linus Johansson. 

Den 1 november gick startskottet. Anslut dig till Djurgårdens team här. 

Djurgården Hockey