• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Jessica Adolfsson "Hon flippar nog in en redig macka"

22 augusti 2017 12:28
Dam

Under sommaren presenterar vi alla spelare i Djurgården Hockey. I dag har vi kommit till backen Jessica Adolfsson. Vem tror hon får årets genombrott i Djurgårdslaget och vem tror hon gör första målet kommande säsongen.


Vad vll du förbättra under sommarträningen?
– Jag har jobbat mycket med att förbättra benens allmänna element, såsom kraft, acceleration och fart. Mycket fokus på att bygga en stabil grund i allt och träna in ”rätt” utövande.

Vem kör hårdast på träningen?
– Har inte varit med laget än då jag har utfört min träning på annan ort. Jag har inga tvivel på att laget kör på som tusan. Jossan Holmgren är den enda jag kontinuerligt tränat med förut och hon är ett djur i gymmet. Om kungen behöver en livvakt, skulle jag tipsa om henne.

Vad har du för tankar om laget?
– Väldigt positiva. Känns som vi har fått en bra grund. Jag är exalterad över att finslipa detaljer under säsongen och komma ihop som lag.

Vilka lag kommer att utmana om guldet och varför?
– Serien överlag kommer bli väldigt jämn. Finns några lag som sticker ut på pappret så det ska bli kul att se hur det utspelar sig.

Har du något du måste göra innan match?
– Jag har vissa rutiner som jag vet känns bra och som gör mig redo för match. Dock är jag inte bunden till dom pågrund av att det är lätt att haka upp sig, kan bli jobbigt om något hinder dyker upp.

Vem får sitt stora genombrott, och varför?
– Maria Lindh har sett bra ut när vi varit iväg med landslaget. Det ska bli kul att följa henne i år. Kanske inte bör anses som ett genombrott, snarare comeback eftersom hon varit iväg på college, hehe. Hon har verkligen gått framåt och förtjänar framgång, viljestark och genuin person.

Vilken musik spelas helst i omklädningsrummet om du får bestämma?
– Oj, allt egentligen. Är helt galen i musik. Innan match fungerar allt som bidrar till en bra sinnesstämning, en lätt och glad känsla i kroppen är något jag eftersträvar.

Vad är dina sommarplaner?
– Jag har varit i USA och tränat första halvan och resten kommer spenderas hemma i Linköping med jobb, träning, familj och vänner.

Vilket är ditt smultronställe?
– Definitivt hos mormor och morfar i Loftahammar. Jag spenderade alla somrar där som barn. Mormors goda matlagning och morfars alldeles speciella humor är något man inte tackar nej till i första hand. Ett par favoriter helt enkelt, mitt lyckorus.

Vem gör första målet för Djurgården 17/18?
– Lovisa Berndtsson flippar nog in en redig macka från den röda metallbiten där bak.