• Huvudsponsorer

Idag kommer Mora

14 oktober 2017 08:32
Nyhet

Ett lag från Siljan har lämnat och nästa tagit över. Mora kommer idag till Hovet - och de har med sig runt 400 åskådare. Fullt på bortaklacken med andra ord.


Det är nedsläpp klockan 15:15 idag på Hovet. Mora står på andra sidan rödlinjen. Vi kommer från en förlust mot Färjestad som satte stopp på en svit av fyra raka segrar. Vi vill komma tillbaka på vinnarspåret.

Nykomlingarna har spelat ihop sju poäng på åtta maytcher och sitter just nu på 12:e platsen, precis över nedflyttningskvalet. Mora åkte på en 1-4 förlust borta mot Örebro senast och har tagit de flesat poängen hemma.

Flest mål i DJurgården har fortfarande René Bourque gjort med sina sex strutar. Högström är fortfarande en gigant på isaen och är ute på den över 30 minuter per match för tillfället.
Tom Nilsson gör comeback efter skadeuppehållet och är riktigt spelsugen.

Några som alltid är spelsugna är juniorkedjan. Bröderna Davidsson och Jonsson Fjällby har satt högsta fart i varje byte hittills och skapar oreda hos motståndarna om och om igen. Senast blev det mål och ännu en målgest från Jonathan. Missa inte nästa målgest - kanske kommer den idag.

Köp biljett och kom på hockeyfest. Biljett