Skellefteå blir en jätteutmaning
Publicerad: 2018-04-03
Nyhet
Under fredagen blev det klart att Skellefteå står för motståndet i semifinal. Robert Ohlsson ser fram emot mötena. – Skellefteå blir en jätteutmaning. De är skridskostarka och skickliga med puck. Vi måste hålla oss till vårt spel. Det är största risken att de får oss ut vårt spel.

På tisdag klockan 19:30 är det nedsläpp för första semifinalen. Skellefteå är nästa hinder för oss. Ett Skellefteå som prenumererade på SM-finaler fram till förra säsongen och som kommer göra allt för att ta sig dit igen.
– Skellefteå blir en jätteutmaning. De är skridskostarka och skickliga med puck. De har en otroligt stark första kedja och ett väldigt bra powerplay, i alla fall i grundserien, säger vår tränare Robert Ohlsson.
Joakim Lindström kommer var avstängd i den första matchen efter avstängningen han drabbades av mot Färjestad i kvartsfinalen. Skellefteå slog ut Färjestad med 4-2 i matcher och Robert tror att det här kommer att bli en jämn serie.
– Vi har mött dem fyra gånger och det har avrit jämna matcher. Vi har vunnit tre och förlorat en. Det kommer att vara hög fart och hög intensitet i matcherna, säger han.
Andreas Engqvist och René Bourque är fortfarande borta men i övrigt så tränar alla spelare och är tillgängliga för spel.
– Vi måste hålla oss till vårt spel. Det är största risken att de får oss ut vårt spel, säger Robert Ohlsson.
Det finns ströplatser kvar till semifinal 1 men lördagens match är fullbokad. Här har du biljetter till tisdag.

Mattias Lönngren