Information inför säsongens första biljettsläpp
Publicerad: 2021-08-31
Biljetter
Nu återstår bara elva dagar till SHL-premiären. Tillsammans gör vi oss redo för att åter ses på läktarna och fylla Hovet med sång, glädje och känslor. Med SHL-premiären på ingång följer här även information inför säsongens allra första biljettsläpp.

Utifrån nuvarande restriktioner är antalet besökare på Hovet idag begränsat till 300 per sektion. Varje sektion måste ha egen entré, toalett samt kiosk. Det här betyder att vi kommer att kunna välkomna drygt 2000 åskådare när säsongen inleds den 11:e september.

Varje sällskap får bestå av max åtta personer som måste hålla minst en meters avstånd från övriga sällskap. I och med att arenan är begränsad kommer du som besökare inte att kunna sitta på din vanliga säsongskortsplats. Vi kommer att skicka en länk där du som är säsongare eller partner kan boka lika många biljetter som du har säsongskort per match. Initialt kommer du att kunna boka de sex första matcherna, bokningen stänger sedan fyra dagar innan match.

Vi placerar sedan ut er på den sektion ni valt och skickar biljetterna per mail i god innan matchen (senast 24 timmar innan matchen). Om ni har angett vilka ni vill sitta tillsammans med kommer vi att försöka sätta dem i ert sällskap. Notera att fri entré för barn under sex år inte gäller så länge som restriktioner råder, då samtliga besökare oavsett ålder räknas in i totalantalet per sektion.

Länk till bokningen med tillhörande lösenord kommer att skickas ut nu på torsdag, 2:a september. När du har fått länken kan du direkt logga in och boka dina biljetter till kommande matcher.

Inledningsvis kommer vi att släppa upp de första sex SHL-matcherna, en period som sträcker sig fram till mötet med Luleå 14:e oktober. Under den här perioden kommer inga lösbiljetter att säljas, utan endast säsongare och partners kommer att ha tillgång till matchbiljett. Om det mot förmodan skulle finnas platser över till någon match kommer dessa i första hand att släppas till medlemmar.

Är du inte säsongare i dagsläget? Klicka dig in på mot17.se och säkra ditt säsongskort inför återstarten på Hovets läktare.

Djurgården kommer att löpande följa utvecklingen vad gäller restriktioner och arenasituation. I skrivande stund ser rådande restriktioner inte ut att förändras under den närmaste tiden.

Tillsammans ses vi på Hovets läktare i höst!

Djurgården Hockey