Högt publiksnitt ger utdelning
Publicerad: 2017-10-13
Nyhet
Det är Djurgårdens publik som bygger den stämning som både spelare och media säger är den bästa i hela hockeysverige. Det är publiken som ger spelarna det där extra när det går segt och ni är verkligen den extraspelaren som motståndarna känner av. Det kommer löna sig med mycket folk på arenan.

Redan nu är över 1600 delägare i Djurgården Hockey via crowdfunding. Om alla nya aktieägare kommer på matcherna kommer det synas i utdelningen. Det finns en direkt koppling mellan de nya aktierna och publikantalet.
Den vikt publiken har för lagets framgångar och för den stämning som blir runt isen ska inte underskattas. Just vårt fantastiska publikstöd blir nu en morot för dig som blivande aktieägare.

Att bli aktieägare i DIF Hockey ska både ge en större gemenskap med lag och ledning och vara en bra affär. Därför erbjuds aktieägarna både ekonomiska som upplevelsemässiga förmåner. Nya aktieägare har därför under tre år förtur till utdelning baserat på publiksnitt.

2 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 000 – 7 499
3 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 500 – 7 699
4 % utdelning: Publiksnitt på Hovet grundserien 7 700 – 8 094

Det är ett snitt som vi varit nära och över de senaste säsongerna. Lyfter vi det så kommer utdelningen inte bara i poäng och stämning.

Givet att nyemissionen fulltecknas är det Djurgården Hockey AB’s avsikt att:
– vid sidan av den utdelning som tillfaller prefenensaktieägarna (serie C) vid uppnådda publiktal under tre år lämna en lika stor utdelning per aktie till övriga aktier (serie A och B), samt – att därutöver lämna ytterligare utdelning med lika belopp till samtliga aktieslag (serie A, B och C pref) så att den samlade utdelningen motsvarar 1/3 av nettoresultatet efter skatt över en flerårsperiod.

Här blir du delägare.
Mer information här

Mattias Lönngren