Grattis till årets vinnare av Ambitions och attitydspriset
Publicerad: 2020-02-23
Nyhet
Vi har tre välförtjänta vinnare av årets Ambitions och attitydspris. Andrea Dalen för damerna. Henrik Eriksson för herrarna. Oscar Bjerselius för juniorerna. Motiveringar här under. Prisutdelning skedde inför matchen mot Leksand - Henrik var inte på plats då han precis blivit pappa - men mottog priset av sin egen pappa.

Andrea Dalen
Årets pristagare av ambition- och attitydpriset för seniorer är en spelare som alltid kör, ultimat lagkapten som sätter laget först och sätter tonen på isen. En pådrivare, förebild, och veteran som alltid kör på gymmet och på isen för att bli ännu bättre hela tiden.

Henrik Eriksson Årets pristagare av ambition- och attitydpriset är en spelare som alltid är positiv. En ledare med sitt sätt att vara med ett stort djurgårdshjärta.
En outtröttlig spelare som ser möjligheter och alltid kommer in med ett hårt arbete. Han är hänsynslös mot sig själv och ger alltid sitt yttersta för Djurgården. Han driver laget på och vid sidan av isen. Henrik Eriksson är en riktigt och viktig kulturbärare för oss.

Oscar Bjerselius
Årets pristagare av ambition- och attitydpriset för juniorer är en spelare som sedan dag ett på Djurgårdens Hockeygymnasium uppträtt otroligt professionellt och målinriktat. Oscar driver sin egen och lagets utveckling framåt på ett föredömligt sätt. Oscars attityd och sin ambition för att bli en hockeyspelare bör vara en målbild för övriga spelare att efterleva i både klubblag och juniorlandslag. Vi är stolta att ha haft Oscar i vårt HG och juniorlag under 3 års tid och Oscar är 2019/20 värdig vinnare av Ambitions och attitydspriset.

Djurgården Hockey