• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Matchsnack: DIF-Mora

14 oktober 2017 12:17
Inför match

I dag möter vi Mora klockan 15:15 på Hovet.


– Redan idag är det dags för ny match på Hovet när nykomlingen Mora kommer på besök. Matchen startar 15:15 och här kommer lite fakta att ha med sig till drabbningen.

– Vi vill snabbt hitta tillbaka till vinnarspåret efter den tunga förlusten i den senaste matchen mot Färjestad. Även Mora kommer till spel med en förlust i ryggen då man föll i senaste omgången med 4-1 mot Örebro.

– Kvällens motståndare ligger på tolfte plats med 7 poäng efter 8 omgångar. Djurgården ligger på femte plats med 15 poäng.

– Djurgården har vunnit 3 av 4 matcher på Hovet denna säsong medan Mora fortfarande väntar på sin första bortaseger.

– Flest poäng för Mora har forwarden John Persson gjort med 7 (4+3). För Djurgårdens del toppar René Borque fortsatt den interna poängligan med 6 mål och 3 assist.

– Mora är vassa i numerärt överläge och har gjort 6 av sina mål i spelformen. Med en effektivitet på 25,00 procent ligger de på sjätte plats i powerplayligan.

– Med en tekningsprocent på 54,12 vinner Djurgården flest nedsläpp bland lagen i SHL och bäste tekare i laget är Marcus Davidsson med 63,41 procent.

– Båda lagen har tacklats ungefär lika mycket och tillhör de som tacklats mest hittills. Med 87 stycken har Mora delat ut fjärde flest medan Djurgården är trea med 89.

Köp biljett och kom på hockeyfest. Biljett