• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

Djurgården laddar om för Skellefteå

6 mars 2018 12:06
Nyhet

På gårdagens träning var det full fart med många spelare på isen. Idag reser Djurgården till Skellefteå för att spela bortamatch.


– Det blir kul att möta Skellefteå. Vi ska upp och gasa, säger Robert Ohlsson.

Mot Mora tog både Engqvist och Brodin plats i förstakedjan. Engqvist med comeback i senaste matchen och Brodin med fem raka matcher i kroppen eftersin skada.
– Vi har haft en process eftersom vi har tagit in Brodin och Andreas. Där andra väntade lite på att de skulle kliva fram istället för att ta för sig som de gjort tidigare under säsongen. Där tyckte jag att det kändes mer rätt mot Mora, säger Robert Ohlsson.

Det är många spelare tillgängliga nu och konkurrensen om platserna ökar – hur påverkar det?
– Rollerna i gruppen stökas om lite och man kände av det förra veckan. Det är roligt att de är tillbaka men det sker på någons bekostnad som har spelat mycket. Nu måste alla hitta sina roller och ta ett steg framåt.

Tom Nilsson och René Bourque åter i träning

En som är tillbaka i träning igen är Tom Nilsson. Han har dragits med feber två gånger om och fått ligga i sjuksängen.
– Ja, jag har haft feber. Kom tillbaka under uppehållet men när det skulle bli spel så kom febern tillbaka. Det var en rejäl influensa som jag åkte på, säger Tom Nilsson och fortsätter:

– Det är inte så skönt när man ligger där i soffan med 39,5 grader i feber. Jag känner av att lungorna inte hänger med. Orken vill jag ha tillbaka och det kommer ta några dagar, berättar Tom Nilsson.

Djurgårdens kanadensare René Bourque fanns också med på isen när Djurgården tränade på måndagen. – Det var kul att vara tillbaka och skönt att se alla. Jag berättade om OS och de berättade om sina semestrar i solen, säger René Bourque som ser fram emot fortsättningen av säsongen.

– Slutspelet är det bästa på hela året. Vi vill ha hemmafördel under slutspelet och jag tycker att vi har ett lag byggt för det som komma skall. Flera av de unga spelarna har tagit stora kliv den här säsongen och vårt lag känns starkare än i början av året, säger René Bourque.