Storseger mot Göteborg
Publicerad: 2020-09-27
Dam
Vi följde upp gårdagens seger mot HV71 med att ta en storseger mot Göteborg. Segersiffrorna skrevs till 6–0.

Vi satte tonen direkt i matchen och det tog endast 11 sekunder innan Andrea Dalen spräckte målnollan. Och vår norska landslagsspelare skulle även göra 2–0 drygt åtta minuter senare.
Vi bombade Göteborgsmålvakten med skott och innan första pausvilan kunde vårt nyförvärv Alexis Mauermann – som gjorde mål i debuten i lördags – sätta 3–0.
I andra perioden öste vi på framåt och knappt sex minuter in i perioden hade vi gått upp i en 5–0-ledning efter mål av Allie Munroe och Sarah Bujold.
Josefine Jakobsen satte sedan 6–0 vilket samtidigt innebar att Josefine Holmgren hade assisterat till samtliga tre mål i perioden.
Det kunde ha blivit fler mål, men där tredje perioden blev mållös. Extra roligt att vår målvaktsvärvning Wilma Nilsson fick hålla nollan.
Segern innebär att vi placerar oss trea i tabellen.