Urbom nära spel mot Örebro
Publicerad: 2018-01-03
Nyhet
Vi saknar en del spelare och det är extra kännbart när två är borta på JVM. Men det börjar röra på sig i skadeläget. – Urbom kommer känna efter imorgon på förmiddagsträningen och då tar vi beslut om han spelar, säger Robert Ohlsson.

Det är tätt mellan matcherna nu och har varit sen slutet av december. Vi har tre spelare på skadelistan och två spelare som är i JVM för tillfället men det är på väg att bli bättre på skadefronten.
– Alexander Urbom är aktuell för spel mot Örebro imorgon. Han kommer känna efter imorgon på förmiddagsträningen och då tar vi beslut om han spelar, säger Robert Ohlsson.
– Tom Nilsson är inte aktuell för spel den här veckan. Han kan eventuellt vara med i spel efter lördagens match mot Frölunda.
– Andreas Engqvist är inte aktuell för spel. Där är det svårare att göra en prognos uatn vi får ge det den tid det kräver. Han kommer inte komma tillbaka den här veckan.
– Daniel Brodin har varit på is och åkt en del. Nu kommer han att börja träna ordentligt. Vi kommer köra tre fyra veckor hård träning på is nu så får vi se hur hans kropp reagerar. Han kommer köra gruppträning också så får vi se hur det går. Planen är att han ska vara tillbaka i februari, avslutar Robert.

Matchen mot Örebro spelas borta imorgon och nästa hemmamatch är på lördag på ett slusålt Hovet. Vill du se Djurgården hemma får du köpa till HV71.

Mattias Lönngren