Det här händer vecka 34
Publicerad: 2018-08-20
Nyhet
Snart drar Stockholm Hockey Week igång. Parallellt spelar vi även en träningsmatch. I slutet av augusti drar sedan CHL igång.

Hittills har vi spelat tre träningsmatcher. Vi inledde med en 5-2-seger förra veckan mot Almtuna. Dagen efter spelade vi med ett J20-betonat lag där vi mötte Huddinge. Seger med 3-0 efter en stabil insats i Björkängshallen.
Nu senast stod Brynäs för motståndet. Första SHL-motståndet för säsongen. Efter ledning med både 1-0 och 2-1 och 3-1 blev slutresultatet till slut 3-2.

Det här händer den kommande tiden

På söndag finns våra spelare på plats i samband med DIF-Kalmar på Tele2. Passa på att mingla med våra herrspelare inför matchen (vi kommer att vara ute på torget). I halvtid kommer laget att presenteras på innerplan. Vårt damlag kommer att presenteras vid ett senare tillfälle, datum ej spikat ännu.

Öppen träning

Den öppna träningen i början av augusti blev inställd. Nu har vi ett nytt datum för den - nämligen 21 augusti i Ericsson Globe - i samband med Stockholm Hockey Week.

Dörrarna (entré 4) öppnas klockan 16:45 och träningen pågår mellan 17-18. Bra att känna till är att det kommer att vara en helt vanlig träning.

Vi vill även passa på att påminna om Allmänhetens åkning den 23 augusti mellan 17-19. Då kan du komma och åka skridskor på Ericsson Globes is.

Träningsmatch och All Stars Tournament

Den här veckan spelas det match! Torsdagen den 23:e augusti möter vi Linköping på bortaplan. Därefter väntar All Stars Tournament 25 augusti. Biljetter dit köper du här.

Kommande vecka kommer även Stockholm Hockey Week att gå av stapeln. Hela programmet ser ni här.

CHL närmar sig också

I slutet av augusti/början av september drar CHL-matcherna igång. Vi börjar borta men spelar hemma mot Trinec fredagen den 7:e september och sedan 9:e september mot Storhamar på Hovet. Biljetter dit bokar du här.

Joel Widerberg
Huvudpartners