Tidigare styrelseledamot har gått bort
Publicerad: 2018-11-14
Nyhet
Bernt-Olov Wallgren var en viktig del av Djurgården Hockeys styrelse under dryga tio år från mitten av 70-talet och framåt. Han hade hand om det ekonomiska i klubben och gjorde det med bravur. Han blev 70 år gammal och våra tankar går till hans familj.

Bernt-Olov Wallgren har gått bort. Han var en viktig del av Djurgården Hockeys styrelse under dryga tio år från mitten av 70-talet och framåt. Han hade hand om det ekonomiska i klubben och gjorde det med bravur.
– Kärt barn har många namn, vi kallade B-O för "pluskan" under min tid som spelare för att han var kassör och höll hårt i pengarna och lönechecken. Den tiden var kassören dagens ekonomiavdelning och skötte allt, så B-O var mer än styrelsemedlem, säger Kalle Lilja en av spelarna som spelade då.
Bernt-Olov hade en framgångsrik karriär utanför Djurgården på bland annat Marbodal och som ekonomichef på Broberg Bygg.
Han har fortsatt att stödja Djurgården även efter tiden i styrelsen dels genom att vara en sponsor men även via säsongskort i över 30 år. Bernt-Olov Wallgren blev 70 år gammal. Vi vill rikta ett stort tack för hans gärning i Djurgården och vårt deltagande i hans familjs sorg.

Djurgården Hockey