• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Vi vill förlänga sviten

2 januari 2018 13:08
Nyhet

Rögle borta är den första matchen för året. Ängelholm har inte varit ett område som skrämt oss de senaste åren. Det har blivit seger de senaste 8 matcherna i SHL. Till ikväll kommer dock de stärkta av en seger mot HV71 och vi som bekant med en strafförlust mot Malmö.


Målskillnaden är 10-5 sett till säsongens möten mellan lagen. Båda har slutat med segrar för oss. 6-2 i Ängelholm och en övertidsseger senast på Hovet. Vi går för att vända vår trend med två raka förluster och förlänga en annan - 8 raka segrar i Ängelholm i SHL. Vi har inte förlorat där sen den 22 november 2008.
Poängbäst i Djurgården är Patrik Lundh som gjort ett mål och två assist i mötena mot Rögle. Peppe firar förövrigt 400 matcher i SHL i kvällens match, 86 av dem i Djurgården. Han är även bara tre poäng från att tangera sitt poängrekord i SHL.
Vi dras fortfarande med lite skador och har Marcus Davidsson och Axel Jonsson-Fjällby borta i JVM, de spelar kvartsfinal mot Slovakien med start midnatt för den som är nattpigg.

Ett par korta fakta om vårt motståndarlag Rögle

Hemmalaget ligger just nu på sista plats i SHL efter att ha samlat ihop 25 poäng på 31 matcher. Just nu har man 7 poäng upp till Karlskrona som ligger på 10e plats.

Rögle kommer dock till spel med fin form och har, trots tufft motstånd, tagit poäng i sina två senaste matcher. Först tog man en viktig pinne på bortaplan mot Skellefteå och i den senaste omgången blev det seger med 4-1 hemma mot Hv71.

Rögles poängliga toppas av den 31-årige amerikan Bryan Lerg som hittills gjort 18 (12+6) poäng på 31 matcher. I de två senaste matcherna har anfallaren noterats för 2 mål och 1 assist.

Rögles främsta vapen denna säsong har varit deras powerplay. Laget har gjort 24 av sina 72 mål i spelformen och är med en effektivitet på 23,08 procent fjärde bäst i SHL.