Tre poäng rikare när HV71 besegrades
Publicerad: 2018-03-03
Dam
HV71 stod för motståndet i kvällens tillställning och det när Djurgården vann med 4-3.

PANG sa det så tog HV71 ledningen efter drygt en minut spelad. Efter fem minuter var det ett faktum igen när de kunde utöka till 2-0. Djurgården därmeot gav inte upp där utan backen Molly Engstrom tog taktpinnen och kunde ordna reducering. Det skulle inte ta stopp där när Amy Menke likt i senaste matchen mot AIK gjorde mål och därmed var kvitteringen fixad.

Hon assisterade fyra av målen som gjordes i torsdags, men idag var hon sist på pucken och 33 sekunder in i andra perioden tog Djurgården ledningen i matchen. Det skulle komma att dröja till i slutminuten då kvitteringen kom för HV71 och inför en tredje period var ställningen 3-3.

Sista perioden var inte riktigt lika präglad av utvisningar och Djurgårdens Julia Östlund kunde bli matchhjälte när hon ordnade 4-3, framspelad av Amy Menke och därmed blev Djurgården 3 poäng rikare.

Imorgon väntar andra matchen för helgen även det mot HV71 och Stora Mossen.