• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Tränarduon avslutade med guld

18 mars 2017 19:52
Nyhet

Jared Cipparone och Andreas Holmqvist har coachat laget till ett SM-guld. Det blev också en glimrade avslutning då detta blev deras sista match för Djurgården.


– De är jättebra tränare som haft ett bra samspel. De är starkt bidragande till att vi vinner en guldmedalj. Det är rätt tillfälle för dem att gå vidare med sina coachkarriärer och det är dags för oss att söka andra ledare som tar över stafettpinnen och försöker fortsätta det jobbet som de har påbörjat med den här gruppen.

– Vi vill rikta ett stort tack till dem och ett jättelycka till. Det ska bli intressant att följa deras coachingkarriärer och se vart de tar vägen, säger Nils Ekman.

Jared Cipparone har precis blivit guldmedaljör och är både glad men känner sig också redo att ta nästa steg. – Det är dags att prova något nytt. Jag har inget klart för nästa år ännu men jag har varit här i tre år. Jag är tacksam för möjligheten att vara huvudtränare för Djurgården och även för jobbet tjejerna har gjort. Jag är inte från Sverige men har bott här ett tag och lärt mig den här klubbens historia. Man ser stödet vi har här i dag också, det är fantastiskt. Att vara huvudtränare är verkligen en ära.

– Längre fram kanske jag får en chans att komma tillbaka. Men just nu är det dags för mig att göra något nytt för min egen utvecklings skull.

Jared Cipparone vill även tacka sin tränarkollega Andreas Holmqvist. – Det har även varit fantastiskt att arbeta med ”Honken”. Vi har jobbat bra ihop. Förut var jag mer högljudd än honom men i slutspelet var han den som skrek mest, säger Jared med ett leende.