Felicia Linder förlänger med Djurgården
Publicerad: 2021-05-10
Officiellt
Djurgården och Felicia Linder är överens om en förlängning. Den 23-åriga försvarsspelaren har skrivit på ett nytt avtal till 2022, vilket innebär att Felicia till hösten gör sin sammanlagt sjunde säsong i Djurgårdströjan.

– Vi är glada att Felicia valt att förlänga med oss. Hon är en ambitiös tjej i rätt ålder som hela tiden vill utvecklas, kommenterar Djurgården dams sportsligt ansvarige K-G Stoppel.

Felicia Linder, 23 år, har representerat Djurgården i två raka säsonger. Backen har sedan tidigare ett förflutet i Stockholms stolthet och var en del av det Djurgårdslag som nådde uppflyttning till SDHL våren 2015. Efter flytt till först Luleå och sedan AIK säsongerna 2017-2019 vände Felicia tillbaka.

Nu har den Flemingsbergsfostrade spelaren även tecknat en förlängning, som innebär fortsatt spel i Djurgården. I dagsläget står Linder på sammanlagt 174 matcher i Djurgårdströjan fördelat på sex säsonger. K-G Stoppel ser stora användningsområden för försvararen.

– Felicia har fina tekniska färdigheter och är snabb, både med och utan puck. Hon kommer från sin poängmässigt bästa säsong någonsin i SDHL.

Djurgården Hockey