• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Underläge ingen skräck för oss

13 december 2017 11:17
Nyhet

Vi ligger på en stabil tredjeplats i tabellen och imponerar på flera plan. Ett av dem är att laget har vänt underläge till seger hela 8 gånger. Vi stressar inte upp oss.
– Vi spelar med självförtroende och vågar spela ut. Vi ligger högt i tabellen. Bara att jaga efter nästa och försöka utjämna. Det känns som vi kommer få utdelning.


Vi har spelat 25 omgångar av serien och ligger 3:a i tabellen. 16 segrar och bara 5 förluster vid full tid. Ett tecken på att det är harmoni i laget är vår förmåga att komma tillbaka i matcher trots underlägen. Hela 8 gånger har vi vänt ett underläge till seger.
– I fjol var vi ganska rädda för att släppa in mål nu tycker jag mest att vi bara spelar på och försöker sätta nästa. Det känns som vi kommer få utdelning. Så kändes det i Malmö, så känns det i de flesta matcherna, säger Marcus Högström.

Backen spelar i snitt 25 minuter per match och är inne på mycket av det som händer på isen och har varit en aktiv del i många av vändningarna som vi har gjort. Han har varit inne på 16 baklängesmål men framförallt varit på isen på hela 32 av målen framåt. En förklaring till våra vändningar är tryggheten i spelet.
– Vi spelar med självförtroende och vågar spela ut. Vi ligger högt i tabellen. Bara att jaga efter nästa och försöka utjämna, säger Marcus.

– Det är en enorm styrka som kommer hjälpa oss framöver, säger Stefan Nyman om vår förmåga att vända på matcherna.

Vi tar ledningen i många av matcherna också men det kan vara bra att veta att det är inte kört för att vi släpper in ett mål. Nästa gång vi spelar hemma är på tisdag den 19:e december mot Karlskrona innan decembermatcherna startar.
Biljetter här och decembererbjudanden här.