• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Stjärnback förlänger med Djurgården

11 april 2017 13:00
Djurgården Dam

Djurgården har skrivit ett nytt ettårskontrakt med backen Tori Hickel.


Djurgården har skrivit ett ettårskontrakt med backen Tori Hickel, 23 år, som gjorde intryck under sin första säsong i Djurgården.

– Vi är jätteglada att Tori spelar med oss nästa säsong. Hon hade en jättebra säsong där hon spelade fantastiskt för oss. Hon var, tills hon skadade sitt knä, den backen med mest istid i laget, säger Nils Ekman, sportchef i Djurgården.

Totalt blev det 26 matcher i grundserien och 7 matcher i slutspelet för Tori som även fick pris som matchens spelare i sista finalmatchen mot HV71.

– Hon lyckades komma tillbaka i form mycket snabbare än förväntat och var en stark bidragande orsak till att det gick som det gick för Djurgården (SM-guld). Vi vill fortsätta jobba och bygga laget med henne och det vill hon också, säger Nils Ekman.

"Vill vara delaktig i Djurgårdens vision för damhockeyn"

För Tori Hickel har det varit en händelserik säsong i Djurgården där hon fått uppleva ett helt nytt land och dessutom ett SM-guld.

– Jag tog examen på college för att sedan packa mina väskor till Sverige utan att veta något om nivån jag kommer spela på eller känna någon spelare i laget. Men jag blev väldigt imponerad över hur skickliga alla spelare är. SDHL är verkligen en slagkraftig liga att spela i och jag är lycklig att jag hamnade i Djurgården och fick vinna SM-guld. Det var en fantastisk upplevelse, säger Tori Hickel, som inte kunde tacka nej till en till säsong i djurgårdströjan.

– Att vara i Djurgården har överträffat mina förväntningar och det har varit en väldigt välkomnande förening, som en familj. När jag blev erbjuden ett kontrakt även för nästa säsong så kunde jag inte tacka nej. Visionen som Djurgården har för att utveckla damhockeyn är något jag vill vara delaktig i, säger Tori Hickel.