Hanna Hållander förlänger 1 år
Publicerad: 2019-05-10
Dam
Forwarden Hanna Hållande har kritat på för ytterligare en säsong i Djurgårdströjan, och kliver därmed in på sin tredje säsong.

Vad är det som lockar med att vara kvar i Djurgården?
– Jag trivs jättebra i laget och i föreningen. Det känns jättekul att vara kvar en säsong till. Jag tycker också att vi har något väldigt bra att bygga vidare på från förra säsongen.

Hur skulle du sammanfatta din egen insats gångna säsongen?
– Jag tycker att det överlag kändes bra. Jag utvecklades på olika plan under säsongen, och speciellt andra halvan av säsongen så det är något jag ska försöka bygga vidare på.

Med lite distans till den gångna säsongen känner Hållander att andra halvan är något hon ser positivt tillbaka på.
– Framförallt tycker jag att vi kom ihop som ett lag efter jul, vi hade en grym känsla i gruppen. Hade vi spelat så över hela säsongen tror jag det hade sett annorlunda ut så det är något vi får ta med oss till denna säsong.

Om några månader drar det igång igen, vad tror du om lagets möjligheter utifrån hur truppen ser ut nu?
– Jag tycker att det känns jättebra. Det är väldigt många kvar från förra året vilket känns jättebra och och sen har de nya tjejerna som kommit in kommit in jättebra i gruppen. Vi kommer komma ut mycket hårdare direkt från start i år så jag tror på en väldigt bra säsong.

Vad känner du att du behöver träna på i sommar för att vara redo när säsongen drar igång?
– Framförallt köra på med fysträningen för att på bästa sätt vara redo när det drar igång i augusti. Kommer även lägga extra mycket tid på klubbteknik för att kunna vara starkare med puck. Sist men inte minst jobba på att bli mer explosiv.

Djurgården Hockey