• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

Wakefield: "Djurgården känns väldigt spännande"

5 juni 2019 14:45

Vi har redan släppt nyheten att två världsklass-spelare har skrivit på för oss. Kanadensiskorna Jennifer Wakefield och Allie Munroe. Nu berättar duon om känslan att ansluta till Djurgården. Dessutom ger tränare Alana sin syn på dubbelvärvningen.


Jennifer Wakefield:

– Det känns väldigt spännande att bli en del av Djurgården. Jag har haft väldigt bra samtal med Alana de senaste veckorna och jag delar verkligen hennes syn på hockey. Jag ser fram emot att bli coachad av någon som förstår utveckligen av spelare.

Allie Munroe:

– Jag är väldigt spänd över att ansluta till Djurgården. Organisationen gjorde det enkelt för mig att ta beslutet att spela i SDHL. Jag kan knappt vänta på att få börja spela, säger Munroe.

TRÄNARE ALANA BLAHOSKI OM…

…Munroe:

– Hon är en back i världsklass som gillar att skjuta. Den här säsongen var hon ”College Hockey America Defender of The Year”. Hon är otroligt motiverad och hennes ledarskap och skicklighet kommer vara en fördel för oss nästa säsong.

…Wakefield:

– ”Jenn” har mycket djup och erfarenhet som elitspelare och vill ständigt bli bättre. Det är den egenskapen som gjort henne till en av de bästa spelarna i världen. Hon är en renodlad målskytt och är oslagbar på tekningar. Hennes offensiva färdigheter kommer att komplettera får defensiva kärna och hjälpa Djurgården att bli ett av de bästa lagen i SDHL.

…lagbygget:

– Vi har en otroligt bra känsla i gruppen som spelarna utvecklat de senaste åren. Nu får vi ett väldigt bra djup med nyförvärven som kompletterar vår begåvade kärngrupp. De nya spelarna är alla stora karaktärer och samtliga spelare är stolta över att dra på sig Djurgårdströjan.

– Mitt mål för säsongen 2019/2020 är att vinna SM-guld, men längs vägen vill jag att vi ska vara laget med starkast defensiv och det är mycket viktigt för mig som coach att fortsätta utveckla spelarna, både på och utanför isen.