• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Idag 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Första matchbollen missad – ny på tisdag

14 april 2019 20:50
Nyhet

Det blev förlust i semifinalen och nu har vi två matcher på oss att ta vinna serien. Vi får lägga samtliga 60 minuter bakom oss och se framåt.
– Inte mycket vi kan ta med oss härifrån. Vi kom inte ner med fötterna på jorden idag, säger Robert Ohlsson.


Vi var inte alls med i matchen ikväll och åkte på en riktig stjärnsmäll. 0-3 efter första blev 1-7 efter andra och till slut 2-8. En riktigt platt tillställning från vår sida och Robert Ohlsson var av förståeliga skäl inte nöjd.
– Inte mycket vi kan ta med oss härifrån. Vi kom inte ner med fötterna på jorden idag. Man blir lite galen här och nu men om man kollar ur så har vi haft dippar tidigare och studsat upp, säger han direkt efter matchen.
Vi har fortfarande ledningen i matchserien med 3-2 och har bränt en första matchboll för att ta oss till final. Det blir en ny chans nu på tisdag i Ericsson Globe och Robert har redan sitt fokus riktat mot den matchen.
– För oss är det ny match på tisdag. Mitt jobb är att se till att vi är redo på tisdag, säger han.
Vi inledde matchen slarvigt som Robert var inne på och blev straffade direkt. Efter tre minuter tappar vi pucken framför mål två gånger i rad. Då kunde hemmalaget stöta in ledningen. Vi släppte in ytterligare två mål i perioden och när Axel Jonsson Fjällby kom i ett friläge som räddades kändes det som matchen nästan var över.
Med förhoppningen att vi kunde vinna andra perioden och ta oss in i matchen blev det precis tvärtom. 0-4 i inledningen. Vi skaffade oss lite luft när Dick Axelsson trycker in 1-4 men efter två raka baklängesmål så drog han på sig ett personligt matchstraff och fick lämna arenan. När andra perioden var slut var matchen det i princip 1-7 på tavlan och den sista blev mest en transportsträcka mot slutsignalen. Marcus Davidsson gjorde matchens sista mål och det är väl det vi får ta med oss till på tisdag.
Nu har vi ny chans till avancemang på tisdag – då på hemmais i Globen. Kom och stötta oss på plats.