Bussinformation för söndagen
Publicerad: 2018-03-15
Nyhet
Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey har tillsammans med Arriva ordnat fram 8 bussar för de besökare som tänker se både kvartsfinalen i hockey på Hovet och cupsemifinalen i fotboll mellan AIK och Djurgården på Friends Arena.

Bussarna kommer att finnas utanför Hovets kortsida entré 11 och 13 på parkeringen mot Nynäsvägen från klockan 17:05 (se kartbild till höger). Bussarna går direkt till Friends Arena vartefter de fylls på.

Buss nummer 1 kommer att gå till Friends Arena senast klockan 17:20 även om det skulle vara så att den inte blivit fylld. Detta för att kunna garantera de besökare som vill se hela fotbollsmatchen denna möjligheten.

Om det fortfarande finns besökare som vill ta sig till fotbollsmatchen efter att den åttonde bussen lämnat Hovet, hänvisar vi till dessa besökare till den vanliga kollektivtrafiken.

Djurgården Fotbolls SLO:er Nils Ek, Anna Berg och Fredrik Jansson kommer finnas på plats på och bussarna. Har ni frågor på matchdag rörande bussarna hänvisar vi era frågor till dem. Säkerhetspersonal från Djurgården Fotboll kommer också finnas på plats i form av Godfrey Luttaya och Stephanie Berg.

Telefon SLO: 073-663 6447

—————

DIF Hockey vs LHC/Luleå 15:00 Hovet
Klicka här för att köpa matchbiljett

AIK vs DIF Fotboll
18:15 Friends Arena
Klicka här för att köpa matchbiljett

Djurgården Hockey