• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Flera nyheter i spelartruppen

18 oktober 2016 11:49

Djurgårdens 20-åriga forward Daniel Bernhardt kommer att lånas ut till Västerås säsongen ut. Samtidigt har Djurgården skrivit junioravtal med Axel Jonsson Fjällby.


Daniel Bernhardt har spelat med Djurgården i fyra SHL-matcher i år. Nu är det klart med en utlåning till Västerås i Hockeyallsvenskan.

- Daniel har inte kunnat få den speltid hos oss som han behöver i sin utveckling. Daniel behöver spela matcher på seniornivå och han får genom utlåningen till Västerås möjlighet att göra så. Utlåningen sträcker sig resten av säsongen, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

18-åriga forwarden Axel Jonsson Fjällby gjorde SHL-debut mot HV71 denna säsongen. Nu är ett junioravtal med Jonsson Fjällby klart.

- Vi har skrivit ett junioravtal med Axel Jonsson Fjällby som sträcker sig över nästa säsong. Axel är en skridskostark forward med näsa för att göra mål och som vi ser god utvecklingspotential i. Han tillhör J20-truppen men har redan och kommer säkerligen att vid ytterligare tillfällen denna säsong representera A-laget, säger Joakim Eriksson.

I övrigt kommer Albin Lundin kallas tillbaka från sin utlåning till morgondagens bortamatch mot Färjestad..

- Matt Anderson är fortsatt avstängd och missar därmed onsdagens match mot Färjestad. Daniel Brodin är högst osäker utifrån den lårkaka han ådrog sig på Hovet senast. Därför har Albin Lundin kallats tillbaka från Almtuna och finns med i matchtruppen i morgon, säger Joakim Eriksson.