Linus gjorde det viktiga första målet
Publicerad: 2018-04-08
Nyhet
Det var Linus Johansson som spräckte målnollan i matchen mot Skellefteå. – Det släppte lite efter målet. Det var viktigt att vi fick det, säger han. Nu vill han se samma spel på måndag. – De kommer köra på som galningar där uppe. Rider vi ut stormen eller trycker tillbaka dem så.

Linus Johansson inledde målskyttet i den viktiga tredje semifinalen som gjorde att vi utjämnade serien till 1-2 i matcher.
– Det här var en viktig match – lite "Do or die”. Vi är bättre genomgående. Får attack mot deras mål och vi får sönder deras försvarsmur framför mål. Vi hittar lite andra vägar in framför i slottet. Vi är hetare än dem, säger han.
Nu åker vi upp till Skellefteå med en mer framåtlutad ställning men fortfarande i underläge. Något som Linus tror kommer gynna oss.
– Många kritiserade oss inför säsongen och placerade oss i botten av tabellen så att slå ur underläge passar oss bra tror jag.
Han menar att Skellefteå kommer vilja ta tag i spelet p åett annat sätt på måndag.
– De kommer köra på som galningar där uppe. Rider vi ut stormen eller trycker tillbaka dem så har vi en bra chans.
Nedsläpp på måndag 19:30 innan vi kommer tillbaka till Stockholm och Globen på onsdag. Biljetterna är släppta och de går åt fort. Köp dina nu!!!

Mattias Lönngren