• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

"Vi ska göra allt för att vinna"

18 mars 2019 12:58
Nyhet

Jacob Josefson fick igår beskedet att han är årets vinnare av SHLs guldhjälm.

  • Ett oerhört hedersamt pris, säger Josefson själv, efter dagens träning. Laget har kunnat vila under helgen för att idag sätta igång med förberedelserna inför kvartsfinalserien mot Skellefteå.

Jacob Josefson blev igår utsedd till SHLs bästa spelare under grundserien 2018/19. Priset guldhjälmen har delats ut sedan säsongen 1985/86 och endast två Djurgårdare har haft äran att ta hem priset. Tommy Söderström tog emot priset 1998 och senaste gången en Djurgårdare vann var 2007, då Fredrik Bremberg tog hem priset.

– Det känns väldigt roligt! Det är ett otroligt hedersamt pris att få. Jag måste tacka mina kära kedjekamrater och hela laget som har haft en stor del i det här. Jag hade inte haft en tanke ens på att priset skulle delas ut nu. Sen fick jag ett samtal igår och då blev jag lite chockade men samtidigt så kändes det väldigt kul att jag fick priset, säger Josefson efter dagens träning.

I helgen hade laget fått vila ut och idag när de var tillbaka i träning var det ett taggat gäng på isen.

– Formen inför slutspelet känns väldigt bra. Vi har haft två lediga dagar under helgen till att ladda batterierna. Nu på träningen idag såg det verkligen ut som att vi är ett laddat gäng som är redo för att gå in i kvartsfinalerna. Nu har vi en bra vecka framför oss att arbeta på detaljer och förbereda oss inför matcherna.

Josefson ser framemot att få möta Skellefteå i kvartsfinalen och han hoppas på att det kommer bli bra matcher.

– Jag tycker det har varit tuffa matcher mot Skellefteå i grundserien. Alla vet att de är ett starkt lag med många höga toppar. Det måste vi se upp med. Sen är det även alltid tufft att spela borta mot Skellefteå, så vi är beredda på en hård matchserie men vi ska göra allt för att vinna!

Idag öppnade vi upp biljettförsäljningen till kvartsfinalerna. Om du inte redan har köpt dina biljetter så kan du göra det ifall du klickar på den här länken!

Vi ses på Hovet!