• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Djurgården föll mot Luleå

20 januari 2018 18:11
Dam

Det blev en förlust i helgens första match och det när Luleå på resultatet 3-0 tog tre poäng.


Det var Luleås höga intensitet från det att pucken släpptes som överraskade Djurgården. Det visade sig när hemmalaget kunde ta ledningen fem minuter in i matchen, för att sedan utöka ledningen till 2-0 ett par minuter senare. Enligt Roger Öhman kunde perioden sumeras som att de inte var startklara.
– Vi kommer ut med punktering medan Luleå kommer ut i ett vansinnigt tempo. Det var länge sedan vi mötte något sådant lag.

– Vi blev lite tagna på sängen, och var nog inte riktigt beredda på att det skulle gå så fort. Vi ska nog vara glada att det inte blir fler mål.

Det skulle inte dröja länge till efter som en tackling på Hanna Olsson gjorde att hon var tvungen att lämna isen och matchen. En smärre förlust och omstrukturering i kedjorna gick vi till periodpaus.

"Andra perioden är väldigt bra"

Andra perioden kommer Djurgården ut som ett nytt lag och jobbar sig in mer och mer, skjuter fler skott på mål men som snöpligt nog räddas av Luleås Maria Omberg. Det ska dröja till slutminuten när vi får skåda mål igen, och då även det till Luleås fördel, och konstatera är 3-0 ledning.
– Vi hade ett bra snack mellan första och andra, och styr tillställningen. Sätter press, skapar målchanser och totalt sätt är andra perioden väldigt bra, säger Öhman och fortsätter.

– Vi räknar fel i mittzon och Hiirikoski får komma fri och kan göra mål, och någonstans känns det som att det punkterar matchen.

– Vi får börja tredje perioden med boxplay, och sedan försöker vi bitvis men känns som att båda lagen spelar av perioden på något sätt.

Vad kan ni ta med er till imorgon?
– Andra perioden. Då åker vi mycket skridskor och vi behöver sätta press under 60 minuter. Måste orka jobba hårt, tävla hårt och det gjorde vi bara 20 minuter idag. Det räcker inte för att toppa luleå.