• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Mål för tredje matchen i rad

19 december 2017 22:00
Nyhet

Tre mål på lika många matcher för Linus Johansson. Och den nykomponerade kedjan med Ridderwall och Davidsson blev en succé!


En nykomponerad kedja med Linus Johansson tillsammans med Jonathan Davidsson och Calle Ridderwall visade sig vara ett genidrag. Ett mål och en assist på både Linus Johansson och Calle Ridderwall medan Jonathan Davidsson stod för en läcker framspelning till Linus 3-0-mål.
– Vi hade en bra push i vår kedja hela matchen. Vi hittade bra passningar och instick hela matchen, säger Linus Johansson efter matchen.

Kemin med Jonathan Davidsson stämde bra - och för er som minns lirade Linus Johansson och Jonathan Davidsson. tillsammans i början av förra årets försäsong och av serien. – "Jonte" är bra på att ta sig förbi sin motståndare med pucken. Riktigt bra medspelare, berömmer Linus.

Och du ser väldigt glad ut så här efter matchen! – Ja, det var lägnesen jag hade självförtroende till att göra de sakerna jag gör nu. Det har varit en del emot och konstiga saker som hänt, skönt att hitta en säkerhet och spela på det sättet jag vill. Utmana och ta pucken mot mål.

Vi ser riktigt starka ut just nu! – Vi är ett starkt lag och det är inte mycket som kan ta ner oss just nu. Det är ju så klart dagsform men vi har visat det under en lång tid nu.