• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Berndtsson: "Kommer vara avgörande i slutet"

25 januari 2018 11:12
Dam

Att vara med från start är viktigt och i en hockeymatch kan allt hänga med bara sekunders marginal. Igår var det Lovisa Berndtsson i mål som höll kvar Djurgården i matchen.


– Det kändes som att vi inte var redo från start och kanske saknade lite respekt för vårt motstånd. Det gå inte att se på tabellplaceringen då vi sett tidigare att alla lag kan slå alla egentligen. Andra perioden blev bättre och tredje blir egentligen bara att spela av och håll tätt bakåt.

För Berndtssons del innebär första perioden också fyra friläge för SDE och något som hade kunnat sätta en helt annan prägel på matchen om hon inte räddat.
– Det är skönt att få börja med några bra räddningar där frilägen kanske inte är en optimal start, men man får ändå en boost av att göra sådana räddningar som hjälper laget i tuffa lägen.

– De fyra matcherna som varit senaste veckan har känts bra för min del och jag börjar hitta en skön trygghet i mitt spel och hoppas kunna ge ett lugn till resten av laget.

"Kommer vara avgörande i slutet"

Vart tycker du att ni brister i spelet?
– Under delar av matchen åker vi inte tillräckligt med skridskor och det straffar sig mot ett hårt arbetande motståndarlag. Sedan tycker jag ibland att vi vill göra mycket på egen hand istället för att använda det fina spel vi visat upp tidigare. Vi gör ändå 5 mål vilket känns positivt och med olika målskyttar dessutom.

OS-uppehåll är nu ett faktum och för Djurgårdens del gäller det nu att växla upp en nivå och fila på sådant som är ett måste för att kunna göra bra ifrån sig i slutspelet.
– Vi kommer få en del vila för att komma tillbaka pigga och fräscha efter uppehållet. Något vi behöver få till riktigt bra för att gå långt i slutspelet är definitivt spelet i egen zon samt special teams. Det är sådant som kommer vara avgörande i slutet.