Förlust efter tung tredjeperiod
Publicerad: 2021-02-25
Herr
Vi hade ledningen och grepp om matchen. Då tappade vi i tredje perioden och föll mot Malmö med 1–3.

Med en stark prestation i ryggen mot Örebro, men noll poäng och noll mål, så ville vi komma upp i samma nivå spelmässigt men vässa på effektiviteten i kvällens match mot Malmö.
Men just i den aspekt började det inte bra.
Bara några minuter in i matchen hittade Jesper Pettersson till Alexander Hotlz med en utsökt passning, men Holtz – helt fri – kunde inte få pucken i nät.
Det gavs inte särskilt många målchanser resten av perioden, varken för oss eller Malmö, och därför var det logiskt att den slutade mållös.
Men i andra perioden tog vi kommandot och skapade flera farligheter.
Till slut kom utdelningen.
Marcus Högström dundrade upp pucken med ett direktskott och assistpoängen fick vårt nyförvärv Marc-André Gragnani i debuten.
Då hade vi ett grepp om matchen och pressade på för ytterligare mål.
Men i tredje perioden tappade vi allt. Malmö gjorde tidigt 1–1 efter att Mantas lämnats ensam med en motståndarforward, kort senare kom också 2–1 till hemmalaget innan vi tappade in trean i slutminuterna i öppen kasse.
Tung förlust, men redan på lördag vill vi ta revansch, borta mot Frölunda.