Linus Hultström snittar mest istid i laget
Publicerad: 2018-09-22
Nyhet
Linus Hultström har fått stort förtroende inledningsvis på säsongen, något han trivs med. Läs vad han har att säga inför matchen mot Örebro.

Linus Hultström har tagit en större roll i laget i år än vad han har haft tidigare år i Djurgården. Det har visserligen bara gått två matcher än så länge men faktum är att Linus inte har haft såhär mycket spel tid sedan slutspelet säsongen 15/16. Då var han glödhet och gjorde 12 poäng på 8 matcher.

Något poäng har det inte blivit än för Linus del men han snittar mest istid i laget och tycker om förtroendet han har fått.

– jag gillar förtroendet jag får, det är roligt. Sen gäller det bara att ta tillvara på det också. Första målet kommer nog ikväll mot Örebro annars sparar jag det till hemmamatchen mot Mora, säger Linus med glimten i ögat.

Linus Hultström glades åt vinsten i hemmapremiären i förgår och hoppas nu att laget kan bygga vidare på den segern.

– Det är alltid skönt att starta med en vinst på hemmaplan. Det är viktigt för oss i laget och för fansen att vi visar att vi kan vinna matcher. Det var mycket positivt runt hemmapremiären. Det var bra tryck från publiken och vi hoppas på att många kommer tillbaka nästa vecka mot Mora.

Det blir ingen riktig vila mellan matcherna eftersom det var hårdträning igår och idag väntar Örebro. Men Linus ser bara det positiva i det.

– Vi sätter våra chanser och gör fem mål mot Rögle. Vi tar med oss det vi tycker är positivt från den matchen in i den här mot Örebro och fortsätter på den inslagna vägen.

Matchen ikväll börjar 18.00 och den kan ni se på C More. Annars är inte Örebro alltför långt borta om ni har planer på att se oss spela live!

Djurgården Hockey