Mot17.se - så säkrar du ditt säsongskort
Publicerad: 2021-05-12
Säsongskort
Äntligen har vi öppnat upp nyförsäljningen av säsongskorten 2021/2022. En säsong där vi drömmer om en nystart på Hovet, en säsong där vi drömmer om en öronbedövande inramning och framförallt en säsong där vi drömmer om publik på läktarna igen. Säkra ditt säsongskort idag.

Tillsammans blickar vi framåt. Framåt mot en nystart och framåt mot säsongen 2021/2022. Med dig som supporter i fokus vill Djurgården ta tillbaka arenaupplevelsen på allvar. Nu har du därför äntligen möjligheten att säkra din plats på Hovets gungande läktare.

På hemsidan mot17.se finner du samtliga säsongskortsalternativ presenterade med information om placering, omfattning och givetvis kostnad. Du som supporter till Djurgården har att välja mellan följande alternativ;

Guld sektion
Blå sektion
Röd sektion
Gul sektion
Aktiv sittplats
Klacksektion

För just klacksektionen har Djurgården och Järnkaminerna en pågående kampanj, med syfte att fira de sammanlagt 140 år som vi existerat samt säkerställa en oslagbar stämning på Hovet. Med Jubileumskort Klack kan du som klacksupporter köpa ett säsongskort för två säsonger, där du inte påverkas av eventuella prishöjningar. Du finner mer information om Jubileumskort Klack här.

Nu fyller vi Hovet. Mot 17 - tillsammans!

Hannes Feldin