Två viktiga kuggar har förlängt
Publicerad: 2017-12-18
Nyhet
Både Lukas Vejdemo och Adam Reideborn har valt att förlänga. – Det känns fantastiskt. Hela föreningen känns som att den vill framåt.

Djurgården rustar för framtiden och i dag signerade Adam Reideborn och Lukas Vejdemo nya kontrakt med Djurgården Hockey.

Båda spelarna har utgående kontrakt - eller snarare hade. I dag skrev Adam Reideborn på för två ytterligare år och Lukas Vejdemo för ett till.

Adam Reideborn har hittills haft en kanonsäsong och leder målvaktsligan i hela SHL. En hög trivselfaktor i Stockholm och Djurgården och en förening i framfart är faktorer som gör att Reideborn kritade på en förlängning.

– Det känns fantastiskt. Hela föreningen känns som att den vill framåt. Jag trivs jättebra här i Stockholm och har haft en bra utveckling. Känns jättebra att det är klart.

Montreal-draftade Lukas Vejdemo har även han inlett säsongen på ett fint sätt. Med snart hälften av omgångarna spelade är han endast tre poäng från personligt poängrekord i SHL. Djurgårdens nummer 44 och 21-åring ser också miljön i DIF och utvecklingen på honom som spelare som en viktig faktor för en fortsättning i huvudstaden.

– Jag trivs också väldigt bra här med miljön och tryggheten som finns här. Vi har något spännande på gång och spelar en rolig hockey, säger Vejdemo om sitt ny-signerade kontrakt.

Mattias Lönngren