• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

VM-back klar för Djurgården

28 april 2017 11:00
Dam

Den offensiva backen Jessica Adolfsson, 18 år, är klar för Djurgården. Kontraktet sträcker sig över kommande säsong.


Jessica Adolfsson kommer närmast från Brynäs där hon var den back som gjorde allra flest poäng i laget. Hon representerade även Damkronorna i VM i USA för en dryg månad sedan. Djurgårdens sportchef Nils Ekman ser en nyfiken individ som kommer bidra till Djurgårdens redan starka offensiv.
– Det som gör att hon passar in hos oss i Djurgården är att hon har drömmar och visioner som hon vill uppnå. Jessica är en nyfiken individ som vill ta reda på saker och bli bättre. Som spelare är jobbar hon hårt och är träningsvillig. Hennes största styrkor är att hon är väldigt skicklig offensivt och skjuter hårt, säger Nils Ekman, som förklarar varför kontraktet är skrivet för endast ett år.
– Hon kommer att studera och spela i college så därför kommer hon bara att vara med oss under en säsong. Men vi hoppas givetvis att hon kommer tillbaka till oss efter det.

Jessica Adolfsson stod för fem mål och åtta assist i Brynäs den gångna säsongen men känner själv att det finns mer att kräma ur.
– Utvecklingen har gått åt rätt håll för mig men jag känner själv att jag hade kunnat göra mer den här säsongen och framförallt känner jag att jag har mycket mer att ge. Det blir en utmaning att gå till Djurgården och ta nästa kliv. Det är en bra klubb med starka ambitioner, säger Jessica Adolfsson.

Som spelare har hon mött Djurgården ett flertal gånger och Jessica Adolfsson har imponerats av laget skicklighet.
– Djurgården har en stark och bra trupp. Andrea Dalen är verkligen någon man har fått se upp med. Hanna Olsson har jag spelat med på juniorsidan och hon har verkligen tagit stora kliv. Det är en spelare som jag är imponerad av, säger Jessica Adolfsson.